با نام اهورا خدای ایرانیان
هر چیزی در باره ی پی اس پی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 48
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1



<-PollName->

<-PollItems->

 خیلی ها درخواست کرده بودند که برنامه Pixel repair را براشون بذارم.قابل توجه که این برنامه برای اولین بار در وبلاگ PSPSOFT گذاشته میشه و هر جا دیدید بدونید که منبع آن این وبلاگ بوده.

 

اولین نکته مهمی که باید بدونید اینه که تفاوت زیادی بین یک پیکسل مرده و پیکسل نیم سوز وجود دارد. یک پیکسل مرده به رنگ سیاه و یا خاموش است وشما نمیتونید اونو برگردونید ولی یک پیکسل نیم سوز (Stuck) یکی از رنگهای مخصوص RGB ( قرمز - سبز - آبی ) و گاهی اوقات سفید است.

کارهایی که شما باید برای Unstuck کردن صفحه اسکرین خودتون انجام بدهید به شرح زیر است آنها را دنبال کنید.

۱- ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس آن را Unzip کنید.

۲- با کابل USB به PC وصل بشید و در صفحه اصلی PSP به داخل فولدر MP_ROOT که در مموری استیک شما هست بروید در آنجا شما دو تا فولدر به اسم های 100MNV01 و 101ANV01 دارید. اگه این فولدرها را ندارید آنها را ایجاد کنید.

۳- فایل MP4 را که Extracted کرده اید داخل فولدر 100MNV01 بریزید..

۴- بعد از انجام این کارها کابل را قطع کنید و داخل منوی Video رفته و این فایل را پیدا کنید .این فایل توی PSP به نام RGB3 است.

۵- فایل ویدیو را روشن کنید و اونو روی Repeat بگذارید و اجازه بدید که برای چند دقیقه یا برای چندین ساعت و یا حتی در تمام طول شب ادامه داشته باشد.

۶۰٪ از افراد از این راه توانستند مشکل LCD پی اس پی شون را حل کنن.امید وارم شما هم جزو اون افراد باشید و مشکلتون حل بشه.سئوالی داشتید بپرسید تا جواب بدم.

            دانلود                        Size : 221.38 KB


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه 19 اسفند 1390برچسب:, توسط سروش عرب

 


Settings



به این دلیل که خود من هر وقت بازی یا وسیله ای گیرم میاد اول سراغ تنظیماتش میرم، راهنما رو با بررسی این قسمت شروع می کنم. یکی یکی توضیح داده میشه و با هم میریم جلو

Network Update:
اولین گزینه ی موجود در تنظیمات Network Update هست. کار این گزینه اینه که به شما اجازه میده که دستگاه پی اس پی خودتون رو از طریق اینترنت آپدیت کنین. توصیه ی من به شما اینه که از این گزینه حتی در صورت متصل بودن به اینترنت استفاده نکنین. به این خاطر که سیستم عامل های پی اس پی های ما دستکاری شدست و ممکنه این کار برای شما از طرف شرکت سونی دردسر ایجاد کنه. به هر حال این گزینه نیاز به اینترنت داره که دربارش در قسمت خودش صحبت میکنیم.

USB Connection:
این قسمت برای اتصال پی اس پی به رایانه از طریق کابل USB طراحی شده. برای استفاده از اون باید یک کابل یو اس بی مثل عکس زیر داشته باشین.





اگر این سیم رو دارین می تونین پی اس پی رو به رایانه متصل کنین. برای این کار باید سر کوچک سیم رو به پی اس پی وصل کنین (این درگاه در بالای قاب پی اس پی تعبیه شده) و سر بزرگ رو به رایانه ی خودتون. حالا به انتخاب گزینه ی USB Connection توسط دکمه ی X خواهید دید که درایو مموری کارت شما روی کامپیوتر نمایش داده خواهد شد. 
در کل این قسمت تنظیمات بسیار به کار می آید. یعنی برای هر انتقال فایلی به آن نیازمند خواهید شد.

Video Settings:
این قسمت تنظیماتی در رابطه با پخش فیلم توسط UMD دستگاه است (UMD نوعی دیسک مخصوص پی اس پی است که به آن خواهیم رسید). در این جا شما تنظیماتی را می بینید که به طور مختصر آن ها را توضیح می دهم.
در قسمت UMD Menu Language شما می توانید زبان پیش فرض منوی فیلم یو ام دی خود را تعیین کنید.
در قسمت UMD Audio Language شما میتوانید زبان پیش فرض فیلم خود را مشخص کنید. (به طور مثال اگر فیلم شما دوبله شده است میتوانید مشخص کنید که فیلم با کدام زبان شروع شود)
در قسمت UMD Subtitle Language میتوانید زبان پیش فرض زیرنویس فیلم را تعیین کنید.
در قسمت UMD Volume شما میتوانید صدای فیلم یو ام دی خود را در صورت کم بودن، زیاد تر کنید.
در قسمت L/R Button میتوانید برای دکمه های R و L تعریف کنید که کاری انجام ندهند (Do not Use) یا این که باعث گذشتن از فیلم شوند (Skip).
در قسمت Title Display شما میتوانید مشخص کنید که اسم فیلم های ذخیره شده در مموری خود به چه شکل نشان داده شود. به صورت Title فیلم یا اسم فایل فیلم.

Photo Settings:
این جا شما میتوانید سرعت عوض شدن عکس ها در Slide Show که به آن خواهیم رسید را تنظیم کنید. (البته این کار را در همان قسمت نیز میتوانید انجام دهید.

System Settings:
این محل مهم ترین قسمت تنظیمات است. در این جا تنظیمات کلی پی اس پی در اختیار شماست. درباره ی آن صحبت می کنیم:
در قسمت Nickname میتوانید اسمی را برای پی اس پی خود به دلخواه انتخاب کنید. برای مثال برای وارد کردن اسم Ebi باید به طریق عکس زیر عمل کنید. (به ترتیب شماره های قرمز رنگ توجه کنید.)





سپس با زدن دکمه ی START نام شما وارد می شود.
در قسمت System Language شما میتوانید زبان پی اس پی خود را مشخص کنید.
در قسمت Character Set می توانید کاراکتر های زبانی را معین کنید که بهترین حالت آن از نظر من Multilingual Latin 1 است.
در قسمت UMD Auto-start میتوانید مشخص کنید که آیا هنگام گذاشتن UMD درون دستگاه، پی اس پی خودکار آن را اجرا کند یا نه.
در قسمت UMD Cache میتوانید فضایی را برای نگه داشتن موقت اطلاعات UMD اختصاص دهید که به نظر من برای سرعت بیش تر این گزینه را روشن کنید.
در قسمت USB Charge میتوانید تعیین کنید که پی اس پی هنگام متصل بودن به رایانه از طریق کابل یو اس بی در صورت نیاز شارژ شود یا نه؟ بهتر است این گزینه را نیز روشن کنید ولی اگر از لپتاپ هنگام کار کردن با باتری آن استفاده می کنید آن را خاموش کنید.
در قسمت USB Auto Connect این امکان به شما داده می شود که در صورت روشن بودن PSP وقتی کابل را به آن وصل کنید به طور اتوماتیک به رایانه متصل شود یا نه.
در قسمت Battery Information میتوانید اطلاعاتی در مورد باتری خود پیدا کنید، که از آن جمله میتوان مقدار شارژ باقیمانده به درصد، مدت زمان باقیمانده برای استفاده، منبع برق مورد استفاده (که میتواند از طریق آداپتور باشد یا از طریق باتری) و در آخر هم میتوانید بفهمید که آیا باتری در حال استفاده است یا خیر.
در قسمت Format Memory Stick میتوانید مموری خود را فرمت کنید. برای این کار ابتدا از طریق رایانه از فایل های مورد نیاز خود پشتیبان تهیه کنید و سپس به انتخاب این گزینه مموری خود را فرمت کنید. البته اگر روزی به اشتباه این گزینه را انتخاب کردید نگران نباشید چرا که از شما دو بار سوال مبنی بر فرمت مموری پرسیده میشود.
در قسمت Enable WMA Playback شما میتوانید فرمت WMA را فعال کنید. روی این گزینه کلیک کنید. اگر پیغام The feature has already been enabled را دریافت کردید که مشخص است این قابلیت روشن است و اگر چیزی غیر این بود صبر کنید تا بعدا روش روشن کردن آن را آموزش دهم.
در قسمت Restore Default Settings میتوانید تنظیمات را به حالت پیش فرض درآورید که توصیه ی من این است که اگر آشنایی زیادی با پی اس پی ندارید این قسمت را رها کنید.
در قسمت System Information شما می توانید نسخه ی فرم ویر خود و Nickname خود را ببینید. به طور مثال برای من این چنین است.





توضیحی مهم برای این قسمت:
مسئله ای که سوال بسیاری از افراد است این است که بدانند آیا firmware آن ها کپی خور (CFW) هست یا نه؟ اگر جلوی System Software برای شما به غیر از عدد مربوط چیزی مثل : M33, GEN, ... نوشته بود یعنی پی اس پی شما کپی خور است. اما اگر صرفا عدد یا عدد به همراه Firmware باشد، یعنی کپی خور نیست.
در آخر هم About PSP وجود دارد که توضیحاتی در مورد قابلیت ها و امکانات پی اس پی دارد. توضیح این که اگر خواستید آن را بخوانید مقداری حرکت آن سریع است. شما میتوانید در هر قسمت که مایل هستید با زدن دکمه ی X آن را متوقف کنید و با همان دکمه نیز آن را اجرا کنید. (برای سرگرمی خواندن آن بد نیست)

Theme Setting: 
اینجا تنظیماتی مربوط به تم پی اس پی وجود دارد. برای عوض کردن و دیگر کارها از این قسمت استفاده کنید که من آن ها را توضیح میدهم و نحوه ی عوض کردن تم را هم می گویم.
توضیح مهم:
برای PSP دو نوع تم وجود دارد که نوعی از آن استاندارد است و برای تمام انواع پی اس پی قابل استفاده است و به آن PTF می گویند و عده ای دیگر که برای هر فرم ویر به شکل خاصی ساخته می شود و تنها برای پی اس پی های کپی خور قابل استفاده است و به آن CTF میگویند. توصیه ی اکید من این است که تنها از تم های PTF استفاده کنید، چرا که دسته ی دیگر جز دردسر چیزی ندارند و در بعضی موارد باعث از بین رفتن سیستم عامل دستگاه (بریک شدن) میشود. که تعمیر آن خرج و زحمت دارد.

آموزش نحوه ی قرار دادن Theme
ابتدا شما باید یک تم را از طریق اینترنت دانلود کنید. در بازینما هم تاپیکی برای این کار وجود دارد. (لینک این تاپیک) قرار شد که تم های ما از نوع PTF باشد. فرمت این گونه تم ها .ptf است و تنها یک فایل دارند. برای این کار پس از دانلود تم ابتدا PSP خود را با یو اس بی به رایانه متصل کنید. سپس فایل تم خود را درون پوشه ی X:PSPTHEME (با فرض این که X درایو مموری پی اس پی شماست) کپی کنید. حال با استفاده از دکمه ی O اتصال را قطع کنید. به قسمت Theme Setting برگردید و زیرمجموعه ی Theme را انتخاب کنید. اگر این کارها را درست انجام داده باشید و تم شما نیز سالم باشد باید علامت تم خود را ببینید که اگر روی آن بروید تصویری از آن نمایش داده می شود مثل شکل زیر:





حالا آن را انتخاب کنید و روی Apply کلیک کنید تا تم مورد نظر انتخاب شود.اگر هم روزی متوجه شدید تعداد تم های نصب شده روی پی اس پی شما زیاد شده میتوانید هر کدام را که خواستید انتخاب کنید و روی Delete کلیک کنید.
در ادامه قسمت های مختلف Theme Setting را توضیح می دهم:

در قسمت Theme همان طور که توضیح دادم می توانید تم دستگاه مورد نظر خود را عوض کنید که پی اس پی ها به طور پیش فرض دارای دو یا سه تم هستند که به راحتی با انتخاب آن ها میتوانید از آن ها استفاده کنید.
در قسمت Color میتوانید رنگ پس زمینه ی خود را انتخاب کنید. این گزینه بیش تر برای تم های پیش فرض پی اس پی کاربرد دارد. اگر از زیر مجموعه ی این گزینه By Month را انتخاب کنید رنگ پس زمینه ی شما به صورت خودکار هر ماه عوض می شود، که کارایی جالبی است.
در قسمت Background میتوانید عکس پس زمینه ی خود را تغییر دهید که این عکس میتواند همان عکس پیش فرض تم باشد یا با انتخاب Wallpaper میتوانید از عکس های درون پی اس پی یکی را به عنوان پس زمینه انتخاب کنید. که راه دیگر برای این کار را در قسمت عکس ها توضیح می دهم.

Date & Time Settings:
همان طور که از نام این گزینه معلوم است شما با استفاده از آن میتوانید تنظیمات زمان و تاریخ را تغییر دهید:
در قسمت Date and Time میتوانید ساعت و تاریخ دستگاه خود را تغییر دهید. برای این کار ابتدا آن را انتخاب کنید، سپس روی گزینه ی Set Manually کلیک کنید (گزینه ی Set via Internet برای تنظیم خودکار از طریق اینترنت است). حال می توانید تاریخ و زمان را تنظیم کنید.
در قسمت Date Format میتوانید نحوه ی نشان داده شدن تاریخ را مشخص کنید. توضیح این که Y مخفف سال، M مخفف ماه و D مخفف روز است.
در قسمت Time Format میتوانید معین کنید که ساعت شما 24 ساعته باشد یا 12 ساعته.
در قسمت Time Zone میتوانید مرکز زمانی خود را تعیین کنید که به طور مثال برای افرادی که در جمهوری اسلامی ایران زندگی می کنند باید روی Tehran باشد.
در قسمت Daylight Saving نیز میتوانید با انتخاب گزینه ی Daylight Saving کاری کنید که ساعت به صورت اتوماتیک تغییرات ساعت هر 6 ماه یک بار را اعمال کند. با انتخاب گزینه ی Normal این عمل متوقف میشود.

Power Save Settings:
در اینجا تنظیماتی برای حفظ شارژ پی اس پی را داریم:

در قسمت Backlight Auto-Off میتوانید معین کنید که نور پس زمینه پس از چند دقیقه خاموش شود.
در قسمت Auto Sleep میتوانید معین کنید که پس از چند دقیقه پی اس پی خاموش شود. (البته در این حالت در واقع دستگاه Sleep است و میتوان به سرعت آن را روشن و استفاده کرد. درباره ی این قابلیت صحبت خواهیم کرد)
در قسمت WLAN Power Save نیز این توانایی را دارید که با روشن کردن آن مصرف برق WLAN را کاهش دهید.

Connected Display Setting:
اینجا نیز تنظیماتی برای متصل کردن دستگاه به تلویزیون وجود دارد. ابتدا با هم نحوه ی انجام این کار را مرور میکنیم. اولا این قابلیت در PSP 1000 (یا Phat) وجود ندارد.

آموزش نحوه ی متصل کردن PSP به تلویزیون:
قبل از هر کاری شما نیاز به یک کابل اتصال مانند شکل زیر دارید:





حال قسمت کوچکتر این کابل که یک سر دارد را به درستی در قسمت نشان داده شده در شکل قرار دهید.





سپس سر سه فیش دار را با توجه به رنگ ها به تلویزیون متصل کنید. حال با استفاده از گزینه ی Switch Video Output خواهید توانست صدا و تصویر پی اس پی خود را از طریق تلویزین مشاهده کنید. اگر هم نتوانسید و صفحه پی اس پی و تلویزیون هر دو سیاه است با نگه داشتن دکمه ی Display در پایین صفحه نمایش پی اس پی این اتصال را قطع می کنید. در ادامه سایر موارد مربوط به تنظیمات این قسمت را توضیح می دهم.

در قسمت TV Type می توانید نوع تلویزیون خود را مشخص کنید که بر اساس Aspect Ratio میتواند 16:9 یا 4:3 باشد.
در قسمت Component/D-Terminal Output با توجه به کابل مورد استفاده یکی از گزینه ها را انتخاب کنید
در قسمت Screensaver هم میتوانید تعیین کنید که پس از چند دقیقه استفاده نکردن از پی اس پی اتصال با تلویزیون قطع شود.

Sound Settings:
این مورد تنظیماتی برای صدای پی اس پی دارد.
در قسمت AVLS این امکان وجود دارد که در صورت روشن بودن صدای پی اس پی کنترل می شود تا حدی که به گوش آسیب نزند. از این مورد هنگامی که از هدفن استفاده می کنید، بهره ببرید. توجه داشته باشید که اگر این ویژگی فعال باشد صدای پی اس پی تا حد معینی بیش تر بلند نمی شود.
در قسمت Dynamic Normalizer نیز این امکان هست که در صورت روشن بودن از بلند شدن ناگهانی صدا جلوگیری می کند.
در قسمت Key Tone هم میتوانید صدای کلید ها را روشن یا خاموش کنید.

Security Settings:
در این جا تنظیماتی برای قفل کردن بازی یا اینترنت برای کودکانتان (!) وجود دارد:
در قسمت Change Password شما می توانید رمز عبور خود را عوض کنید. اگر قبلا به آن رمزی جدید نداده باشید رمز اولیه ی دستگاه 0000 (چهار صفر) است.
در قسمت Parental Control Level میتوانید سطح بازی ها را محدود کنید تا فرزند دلبندتان (!) هر چیزی را بازی نکند. اما باید بدانید که این سیستم برای بازی های کپی کاربردی ندارد پس آن را Off کنید.
در قسمت Internet Browser Start Control میتوانید اینترنت را قفل کنید.

RSS Channel Settings:
در این قسمت می توانید مشخص کنید که تا چند Item برای شما ذخیره شود که این مورد هم به اینترنت مربوط میشود.

Network Settings:
این حا هم تنظیماتی برای شما برای ساخت یا تغییر کانکشن های اینترنت تعبیه شده. توضیح این که پی اس پی از طریق WLAN به اینترنت متصل میشود. برای این کار دکمه ای با همین نام بالای پی اس پی در نظر گرفته شده. توصیه ی من این است که اگر به یک Access Point متصل هستید از تنظیمات خودکار استفاده کنید و اجازه دهید که دستگاه خود سرور را پیدا کند و تنظیمات را اعمال کند.

خوب! قسمت Settings تمام شد. با هم ادامه ی برنامه ها را بررسی می کنیم:



Photo



این برنامه ی PSP برای تهیه، نگه داری، مشاهده و... عکس های شما در نظر گرفته شده است. این بند دارای دو قسمت است که با هم آن ها را بررسی می کنیم.

Camera:
این قسمت برای عکس گرفتن تعبیه شده است. شما برای این کار باید یک دوربین مخصوص پی اس پی تهیه کنید و سپس آن را در بالای قاب پی اس پی و در قسمت درگاه USB قرار دهید. به دلیل قیمت نسبتا زیاد این دوربین و با توجه به کارایی آن به نظر من بهتر این است که از خرید آن صرف نظر کنید و به جای آن یک دوربین دیجیتال خوب خریداری کنید.

Memory Stick:
این قسمت برای موارد دیگر هم مورد استفاده قرار می گیرد. من ابتدا نحوه ی قرار دادن عکس را توضیح می دهم و سپس به امکانات برنامه ی دیدن عکس در دستگاه می پردازیم.

نحوه ی قرار دادن و مشاهده کردن عکس در PSP:
ابتدا PSP را با اتصال یو اس بی به رایانه متصل کنید. سپس عکس های مورد نظر خود را در مسیر X:PICTURE بریزید. توجه داشته باشید که شما هم میتوانید عکس ها را مستقیم بریزید یا این که هر عده از آن ها را در یک فولدر جای دهید. (در عکس بعدی می بینید که من چنین کرده ام) سپس اتصال یو اس بی را قطع کنید. و از طریق دستگاه به مسیر قبل (Photo --> Memory Stick) بروید. حال خواهید توانست که عکس ها و فولدر های خود را ببینید. مثل شکل زیر:





حال با کلیک کردن بر روی هر کدام می توانید آن را ببینید. حال می خواهیم امکانات برنامه ی مشاهده ی عکس را بررسی کنیم. وقتی درون یک عکس هستید دکمه ی مثلث را بزنید. منویی مثل شکل زیر خواهید دید که من آن را توضیح میدهم. (به شماره های قرمز توجه کنید)





1. با استفاده از این ابزار می توانید عکس خود را برای دیگران از طریق WLAN بفرستید.
2. با استفاده از این ابزار می توانید عکس خود را به عنوان Wallpaper استفاده کنید.
3. با استفاده از این ابزار میتوانید حالت نمایش عکس خود را عوض کنید.
4. با استفاده از این ابزار می توانید توضیحات و مشخصات
ادامه مطلب

نوشته شده در تاريخ یک شنبه 7 اسفند 1390برچسب:, توسط سروش عرب

 اول این که بگم من راجع به ورژن پی اس پی ها میخوام توضیحاتی بدم.

شخصات کلی:کنسول پورتابل - نوع درایو بازی : ندارد
پردازشگر:پردازشگر اصلی: PSP CPU (system clock frequency 1-333 MHz) - پردازشگر گرافیکی : 128 بیت - حافظه رم : 64 - کارت گرافیک - 128-bit - 2D/3D graphics acceleration
خروجی / وروذی:شبکه بی سیم Wi-Fi - بلوتوث - پورت USB - شبکه Ethernet
سایر قابلیت ها:هارد دیسک 16 گیگابایت - کارت خوان
 
PSP go:
Sony PlayStation Portable (PSP) - Go
قیمت:2,500,000 ریالدسترسی:موجودنوع:كنسول بازيسازنده:سوني SONYمیانگین رتبه:رتبه داده نشده
پی اس پی 1000:
قیمت خرید و فروش انواع پی اس پی (PSP 1000(FAT
قیمت خرید و فروش پی اس پی کنسول همراه پی اس پی اسلیم :PSP 3000 slim
برای تصویر بزرگتر کلیک نمایید
قیمت: 3,350,000 ریال
دسترسی: موجود
نوع: كنسول بازي
سازنده: سوني SONY
میانگین رتبه:

رتبه داده نشده

 

 

پی اس پی 3000(بالا)

 

و بقیه پی اس پی ها چرت و پرتن ( به جز 2000 که گیر نیوردم مشخصاتشو )

حالا برای خرید پی اس پی بهتر به پاساژ پایتخت ( در تهران ) در خیابان آفریقا از هرکی بپرسی بهت میگه و اولین مغازه که نمایندگی سامسونگ هست ولی سونی هم داره از اون جا خرید کنید.


ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 7 اسفند 1390برچسب:, توسط سروش عرب
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :